Форум бесплатно - Најдобар провајдер за хостинг форум во заедницата за слободен софтвер
бесплатен форум | Регистрирај се на бесплатен форум | Најпопуларни 20 форуми | поддршка | отпечаток
headermap rect rect rect rect rect
headerbottom
најдобрите Софтверски форум од 2004 година
Форум бесплатно
 • 104 јазици на располагање
 • Постојан развој (2023)
 • повеќе ...Може да се инсталира како апликација
  Сопствен дизајн користејќи администратор на стилови
  Најмоќната phpBB XTE 4.3
  Оптимизиран за машини за пребарување
  Бесплатно засекогаш, без ограничувања
  Вообичаено време на полнење 0,1 секунда
  Сопствена графичка меморија, кратко време за движење
  Континуирано криптирање
  Одговора и за паметните телефони
  Поддомен или домен од највисоко ниво
  Најчиста површина
  CDN врска (Cloudflare)
  # Поддршка на Хаштаг во постовите
  Најави и пикање
  Обележувач и последни објави
  Целосно пребарување на текст и напредно пребарување
  Брз одговор и цитати
  Одделете ги и спојте ги мислењата
  Означете точни одговори на прашања
  Масовна е-пошта и сигнали
  Пријавување преку Фејсбук е можно
  Анкети со повеќекратен избор
  Преглед преглед, смешковци, потписи
  Дневник на статистика и статистика
  Кокпи за умереност и администрација
  Известување за нови објави
  Форматирање на постови
  Предупредувања и брави
  Дозволи и контрола на пристап
  Прикажи слични теми
  Аватари, редови, напредни податоци за профилот
  Приватни пораки и разговор во живо
  Поставки за корисници и групи
  Поддржува Messenger (Skype, Facebook)
  Автоматски резимеа за текст
  Додатоци на датотека и преглед на печатење
 • Специјален форум наместо група на Фејсбук!
 • Нема тематски хаос или ограничување на текстот
 • Може да се најде преку машините за пребарување
 • Локацијата на податоците е Австрија
 • Без цензура и вистински имиња
 • Фокусирајте се на темите наместо на луѓето
 • Нема продажба на кориснички податоци
 • Придонесите имаат долгорочни придобивки

Сопствен форум за дискусии за слободен софтвер!

Сопствен форум за дискусии за слободен софтвер!

Овде можете да регистрирате ваш сопствен бесплатен форум за дискусии со софтвер со разговор бесплатно, дури и за вашиот клик и да градите бесплатни реклами! Бесплатен форум е најдобрата платформа за дискусии на која можете да комуницирате со заедница. Со форум, вашата веб-страница станува магнет за нови и враќачки посетители! Направете го вашиот форум и вашата почетна страница познат во ниеден момент.
Регистрирајте го вашиот форум за софтвер сега!
Дали барате сигурен провајдер на форум? Тогаш сте во право со нас.

Најдобар провајдер на хостинг форум за бесплатни софтвер

Fboard.de е најдобриот провајдер за хостирање на форуми за бесплатни софтверски прилози. Ова често се испитуваше и сертифицираше.


Демо табла

Демо табла

Форум бесплатно

Сопствен форум за дискусии за слободен софтвер!

Овде можете да регистрирате ваш сопствен бесплатен форум за дискусии со софтвер со разговор бесплатно, дури и за вашиот клик и да градите бесплатни реклами! Бесплатен форум е најдобрата платформа за дискусии на која можете да комуницирате со заедница. Со форум, вашата веб-страница станува магнет за нови и враќачки посетители! Направете го вашиот форум и вашата почетна страница познат во ниеден момент.

Регистрирајте го вашиот форум за софтвер сега!

Дали барате сигурен провајдер на форум? Тогаш сте во право со нас.

Најдобар провајдер на хостинг форум за бесплатни софтвер

Fboard.de е најдобриот провајдер за хостирање на форуми за бесплатни софтверски прилози. Ова често се испитуваше и сертифицираше.

најдобрите Софтверски форум од 2004 година

 • Специјален форум наместо група на Фејсбук!
 • Нема тематски хаос или ограничување на текстот
 • Може да се најде преку машините за пребарување
 • Локацијата на податоците е Австрија
 • Без цензура и вистински имиња
 • Фокусирајте се на темите наместо на луѓето
 • Нема продажба на кориснички податоци
 • Придонесите имаат долгорочни придобивки
 • 104 јазици на располагање
 • Постојан развој (2023)
 • Може да се инсталира како апликација
 • Сопствен дизајн користејќи администратор на стилови
 • Најмоќната phpBB XTE 4.3
 • Оптимизиран за машини за пребарување
 • Бесплатно засекогаш, без ограничувања
 • Вообичаено време на полнење 0,1 секунда
 • Сопствена графичка меморија, кратко време за движење
 • Континуирано криптирање
 • Одговора и за паметните телефони
 • Поддомен или домен од највисоко ниво
 • Најчиста површина
 • CDN врска (Cloudflare)
 • # Поддршка на Хаштаг во постовите
 • Најави и пикање
 • Обележувач и последни објави
 • Целосно пребарување на текст и напредно пребарување
 • Брз одговор и цитати
 • Одделете ги и спојте ги мислењата
 • Означете точни одговори на прашања
 • Масовна е-пошта и сигнали
 • Пријавување преку Фејсбук е можно
 • Анкети со повеќекратен избор
 • Преглед преглед, смешковци, потписи
 • Дневник на статистика и статистика
 • Кокпи за умереност и администрација
 • Известување за нови објави
 • Форматирање на постови
 • Предупредувања и брави
 • Дозволи и контрола на пристап
 • Прикажи слични теми
 • Аватари, редови, напредни податоци за профилот
 • Приватни пораки и разговор во живо
 • Поставки за корисници и групи
 • Поддржува Messenger (Skype, Facebook)
 • Автоматски резимеа за текст
 • Додатоци на датотека и преглед на печатење
Following this hyperlink will lead to a permanent autoban.