Регистрирај се форум - Најдобар провајдер за хостинг форум во заедницата за слободен софтвер
бесплатен форум | Регистрирај се на бесплатен форум | Најпопуларни 20 форуми | поддршка | отпечаток
headermap rect rect rect rect rect
headerbottom
најдобрите Софтверски форум од 2004 година
Регистрирај се форум
 • Бесплатно засекогаш, без ограничувања
 • Може да се инсталира како апликација
 • повеќе ...Најчиста површина
  Сопствена графичка меморија, кратко време за движење
  Одговора и за паметните телефони
  Вообичаено време на полнење 0,1 секунда
  CDN врска (Cloudflare)
  Континуирано криптирање
  Поддомен или домен од највисоко ниво
  Постојан развој (2023)
  Најмоќната phpBB XTE 4.3
  Оптимизиран за машини за пребарување
  Сопствен дизајн користејќи администратор на стилови
  104 јазици на располагање
  Поддржува Messenger (Skype, Facebook)
  Форматирање на постови
  Масовна е-пошта и сигнали
  Брз одговор и цитати
  Аватари, редови, напредни податоци за профилот
  Поставки за корисници и групи
  Дозволи и контрола на пристап
  Додатоци на датотека и преглед на печатење
  Кокпи за умереност и администрација
  Приватни пораки и разговор во живо
  Анкети со повеќекратен избор
  Означете точни одговори на прашања
  Известување за нови објави
  # Поддршка на Хаштаг во постовите
  Автоматски резимеа за текст
  Предупредувања и брави
  Прикажи слични теми
  Целосно пребарување на текст и напредно пребарување
  Најави и пикање
  Пријавување преку Фејсбук е можно
  Дневник на статистика и статистика
  Преглед преглед, смешковци, потписи
  Одделете ги и спојте ги мислењата
  Обележувач и последни објави
 • Специјален форум наместо група на Фејсбук!
 • Нема тематски хаос или ограничување на текстот
 • Може да се најде преку машините за пребарување
 • Фокусирајте се на темите наместо на луѓето
 • Придонесите имаат долгорочни придобивки
 • Локацијата на податоците е Австрија
 • Нема продажба на кориснички податоци
 • Без цензура и вистински имиња
Регистрирај се форум

Регистрирајте го бесплатниот форум

Одлучете се за име на сметка (вашата поддомен) и доставувајте ја адресата за е-пошта. Забележете дека вашата примарна лозинка на администраторот ќе биде префрлена на вашата е-пошта. Никогаш нема да ви испратиме спам или рекламирање. Дури и да е така, е-поштата со лозинката за примарниот администратор може да биде во папката за спам.
Овде можете лесно да креирате бесплатен и моќен форум! Создадете и дизајнирајте го Форумот во заедницата со само неколку кликања. Откријте ја леснотијата на управување и одликите на вашиот бесплатен форум. Нашиот форум софтвер постојано се развива, ажурирањата за одржување и безбедност се вршат редовно. Со нови функции и измени имаме отворено уво за желби. Искористете го нашето долгогодишно искуство во хостирање на интернет форуми. Ние се грижиме за безбедноста и достапноста на серверите. Редовните ажурирања на софтверот обезбедуваат безбедносните проблеми да се решат брзо.
Име на сметката [А-з и 0-9]: .fboard.de
Е-пошта:
Е-пошта [повторување]:
Внесете го AntiBot [ ]:

Со вашата регистрација го прифаќате Услови на употреба.

Регистрирај се форум

Одлучете се за име на сметка (вашата поддомен) и доставувајте ја адресата за е-пошта. Забележете дека вашата примарна лозинка на администраторот ќе биде префрлена на вашата е-пошта. Никогаш нема да ви испратиме спам или рекламирање. Дури и да е така, е-поштата со лозинката за примарниот администратор може да биде во папката за спам.

Овде можете лесно да креирате бесплатен и моќен форум! Создадете и дизајнирајте го Форумот во заедницата со само неколку кликања. Откријте ја леснотијата на управување и одликите на вашиот бесплатен форум. Нашиот форум софтвер постојано се развива, ажурирањата за одржување и безбедност се вршат редовно. Со нови функции и измени имаме отворено уво за желби. Искористете го нашето долгогодишно искуство во хостирање на интернет форуми. Ние се грижиме за безбедноста и достапноста на серверите. Редовните ажурирања на софтверот обезбедуваат безбедносните проблеми да се решат брзо. Условите за користење од отпечаток се применуваат.

најдобрите Софтверски форум од 2004 година

 • Специјален форум наместо група на Фејсбук!
 • Нема тематски хаос или ограничување на текстот
 • Може да се најде преку машините за пребарување
 • Фокусирајте се на темите наместо на луѓето
 • Придонесите имаат долгорочни придобивки
 • Локацијата на податоците е Австрија
 • Нема продажба на кориснички податоци
 • Без цензура и вистински имиња
 • Бесплатно засекогаш, без ограничувања
 • Може да се инсталира како апликација
 • Најчиста површина
 • Сопствена графичка меморија, кратко време за движење
 • Одговора и за паметните телефони
 • Вообичаено време на полнење 0,1 секунда
 • CDN врска (Cloudflare)
 • Континуирано криптирање
 • Поддомен или домен од највисоко ниво
 • Постојан развој (2023)
 • Најмоќната phpBB XTE 4.3
 • Оптимизиран за машини за пребарување
 • Сопствен дизајн користејќи администратор на стилови
 • 104 јазици на располагање
 • Поддржува Messenger (Skype, Facebook)
 • Форматирање на постови
 • Масовна е-пошта и сигнали
 • Брз одговор и цитати
 • Аватари, редови, напредни податоци за профилот
 • Поставки за корисници и групи
 • Дозволи и контрола на пристап
 • Додатоци на датотека и преглед на печатење
 • Кокпи за умереност и администрација
 • Приватни пораки и разговор во живо
 • Анкети со повеќекратен избор
 • Означете точни одговори на прашања
 • Известување за нови објави
 • # Поддршка на Хаштаг во постовите
 • Автоматски резимеа за текст
 • Предупредувања и брави
 • Прикажи слични теми
 • Целосно пребарување на текст и напредно пребарување
 • Најави и пикање
 • Пријавување преку Фејсбук е можно
 • Дневник на статистика и статистика
 • Преглед преглед, смешковци, потписи
 • Одделете ги и спојте ги мислењата
 • Обележувач и последни објави
Following this hyperlink will lead to a permanent autoban.