Regjistrohu forum - Ofruesi më i mirë i softuerit të lirë të forumit të komunitetit
forum i lirë | regjistrohuni për forum të lirë | Top 20 forumet | mbështetje | ngulit
headermap rect rect rect rect rect
headerbottom
më i mirë Forumi i softuerëve që nga viti 2004
Regjistrohu forum
 • Më e fuqishme phpBB XTE 4.3
 • Pa pagesë përgjithmonë, pa kufij
 • Vetë grafik i kokës, koha e shkurtër e lëvizjes
 • më shumë ...Sipërfaqja më e qartë
  Përgjegjës edhe për smartphones
  104 gjuhë të përdoruesve në dispozicion
  Encryption vazhdueshme
  Koha e zakonshme e ngarkimit 0,1 sekonda
  Optimizuar për motorët e kërkimit
  Zhvillim konstant (2023)
  Dizajn i vetë duke përdorur Style Admin
  Lidhja e CDN (Cloudflare)
  Nëndomain ose domen i nivelit të lartë
  Instalohet si aplikacion
  Lejet dhe kontrolli i qasjes
  # Mbështetje Hashtag në postimet
  Avatarët, radhët, të dhëna të profilit të avancuar
  Ndani dhe bashkoni postimet
  Bashkëngjitjet e dokumenteve dhe pamja e shtypur
  Kockat për moderim dhe administrim
  Identifikohu përmes Facebook-ut është e mundur
  Sondazhet me zgjedhje të shumëfishta
  Kërkimi i plotë i tekstit dhe kërkimi i avancuar
  Përgjigje të shpejta dhe Kuotat
  Paralajmërimet dhe flokët
  Mesazhe private dhe biseda live
  Cilësimet për përdoruesit dhe grupet
  Regjistri dhe statistikat e përdoruesit
  Përmbledhjet automatike të tekstit
  Shfaq tema të ngjashme
  Bookmark dhe postimet e fundit
  Shënoni përgjigjet e sakta në pyetje
  Njoftim për postimet e reja
  Bulk e-mail dhe njoftime
  Formatimi i postimeve
  Postoni parapamje, buzëqeshje, nënshkrime
  Njoftime dhe piecing
  Mbështet Messenger (Skype, Facebook)
 • Forum i posaçëm në vend të grupit Facebook!
 • Asnjë shitje e të dhënave të përdoruesit
 • Pa censurë dhe emra të vërtetë
 • Kontributet kanë përfitime afatgjata
 • Vendndodhja e të dhënave është Austria
 • Përqendrohuni në temat në vend të njerëzve
 • Mund të gjenden nëpërmjet motorëve të kërkimit
 • Asnjë kaos temë ose kufizim teksti
Regjistrohu forum

Regjistrohu një forum pa pagesë

Përzgjidhni një emër llogarie (nëndomain tuaj) dhe jepni adresën tuaj të postës elektronike. Ju lutem vini re se fjalëkalimi juaj primar i administratorit do të transferohet në adresën tuaj të postës elektronike. Ne kurrë nuk do t'ju dërgojmë spam ose reklama. Megjithatë, emaili me fjalëkalimin kryesor të administratorit mund të jetë në dosjen tuaj të spamit.
Këtu mund të krijoni lehtësisht një forum të lirë dhe të fuqishëm! Krijoni dhe dizajnoni Forumin tuaj të Komunitetit me vetëm disa klikime. Zbuloni lehtësinë e menaxhimit dhe veçoritë e forumit tuaj të lirë. Programi ynë i forumit vazhdimisht është duke u zhvilluar, mirëmbajtja dhe azhurnimet e sigurisë kryhen rregullisht. Me funksione dhe modifikime të reja ne kemi një vëmendje të hapur për dëshirat. Përfitoni nga përvoja jonë shumëvjeçare në mbajtjen e forumeve në internet. Ne kujdesemi për sigurinë dhe disponueshmërinë e serverëve. Përditësimet e rregullta të softuerit sigurojnë që çështjet e sigurisë të zgjidhen shpejt.
Emri i llogarisë [A-z dhe 0-9]: .fboard.de
E-mail adresa:
E-mail adresa [përsëritje]:
Shkruani AntiBot [ ]:

Me regjistrimin tuaj ju pranoni Kushtet e Përdorimit.

Regjistrohu forum

Përzgjidhni një emër llogarie (nëndomain tuaj) dhe jepni adresën tuaj të postës elektronike. Ju lutem vini re se fjalëkalimi juaj primar i administratorit do të transferohet në adresën tuaj të postës elektronike. Ne kurrë nuk do t'ju dërgojmë spam ose reklama. Megjithatë, emaili me fjalëkalimin kryesor të administratorit mund të jetë në dosjen tuaj të spamit.

Këtu mund të krijoni lehtësisht një forum të lirë dhe të fuqishëm! Krijoni dhe dizajnoni Forumin tuaj të Komunitetit me vetëm disa klikime. Zbuloni lehtësinë e menaxhimit dhe veçoritë e forumit tuaj të lirë. Programi ynë i forumit vazhdimisht është duke u zhvilluar, mirëmbajtja dhe azhurnimet e sigurisë kryhen rregullisht. Me funksione dhe modifikime të reja ne kemi një vëmendje të hapur për dëshirat. Përfitoni nga përvoja jonë shumëvjeçare në mbajtjen e forumeve në internet. Ne kujdesemi për sigurinë dhe disponueshmërinë e serverëve. Përditësimet e rregullta të softuerit sigurojnë që çështjet e sigurisë të zgjidhen shpejt. Vlejnë kushtet e përdorimit nga gjurma.

më i mirë Forumi i softuerëve që nga viti 2004

 • Forum i posaçëm në vend të grupit Facebook!
 • Asnjë shitje e të dhënave të përdoruesit
 • Pa censurë dhe emra të vërtetë
 • Kontributet kanë përfitime afatgjata
 • Vendndodhja e të dhënave është Austria
 • Përqendrohuni në temat në vend të njerëzve
 • Mund të gjenden nëpërmjet motorëve të kërkimit
 • Asnjë kaos temë ose kufizim teksti
 • Më e fuqishme phpBB XTE 4.3
 • Pa pagesë përgjithmonë, pa kufij
 • Vetë grafik i kokës, koha e shkurtër e lëvizjes
 • Sipërfaqja më e qartë
 • Përgjegjës edhe për smartphones
 • 104 gjuhë të përdoruesve në dispozicion
 • Encryption vazhdueshme
 • Koha e zakonshme e ngarkimit 0,1 sekonda
 • Optimizuar për motorët e kërkimit
 • Zhvillim konstant (2023)
 • Dizajn i vetë duke përdorur Style Admin
 • Lidhja e CDN (Cloudflare)
 • Nëndomain ose domen i nivelit të lartë
 • Instalohet si aplikacion
 • Lejet dhe kontrolli i qasjes
 • # Mbështetje Hashtag në postimet
 • Avatarët, radhët, të dhëna të profilit të avancuar
 • Ndani dhe bashkoni postimet
 • Bashkëngjitjet e dokumenteve dhe pamja e shtypur
 • Kockat për moderim dhe administrim
 • Identifikohu përmes Facebook-ut është e mundur
 • Sondazhet me zgjedhje të shumëfishta
 • Kërkimi i plotë i tekstit dhe kërkimi i avancuar
 • Përgjigje të shpejta dhe Kuotat
 • Paralajmërimet dhe flokët
 • Mesazhe private dhe biseda live
 • Cilësimet për përdoruesit dhe grupet
 • Regjistri dhe statistikat e përdoruesit
 • Përmbledhjet automatike të tekstit
 • Shfaq tema të ngjashme
 • Bookmark dhe postimet e fundit
 • Shënoni përgjigjet e sakta në pyetje
 • Njoftim për postimet e reja
 • Bulk e-mail dhe njoftime
 • Formatimi i postimeve
 • Postoni parapamje, buzëqeshje, nënshkrime
 • Njoftime dhe piecing
 • Mbështet Messenger (Skype, Facebook)
Following this hyperlink will lead to a permanent autoban.